HetJaarvandeRat

2januari2020

Potverdikkie, weer een jaar weggekomen met al die gekkigheid die je als bureau mag maken! Dergelijke jaren vliegen ons inmiddels om de oren! Maar dat wordt hier zeker niet zomaar als vanzelfsprekend gezien. Het is immers geen autonoom dingetje. De lof hiervoor gaat in zijn geheel naar alle relaties. Met hun moed, vertrouwen en karakter zijn zij immers telkens weer de sleutel naar mooie en enerverende projecten! Dus ook dit jaar: Chapeau!

Om die medestanders daarvoor te eren, worden ze jaarlijks persoonlijk hartelijk bedankt. Grote opdrachtgever, kleine opdrachtgever, toeleverancier of drukker. Het dondert niet. In het hele spectakel is iedereen gelijk, simpelweg omdat ieder een onderdeel is van het grotere geheel dat ’n jaar schitterend maakt. Daarom voor elke relatie afzonderlijk een op maat ontworpen geschenk, oprecht uit het hart gegeven! Want merk, bedrijf of organisatie…we blijven allemaal mensen. En daar past een persoonlijke benadering bij.

Zo gaan we tweeduizendtwintig in. “Het jaar van Rat” zoals de Jadekeizer het, in een ver verleden, bestempelde. Onwetend dat het, anno 2020, aanleiding zou geven voor een gepersonalieerd presentje. Dit fraai verpakte fluitje stelt ieder van ons opnieuw in de gelegenheid zijn eigen toon aan te slaan. Zo zullen we, als rattenvangers, elke dag van dit kersverse Ratten-jaar naar ons toe lokken! En omdat het een schrikkeljaar betreft, zijn het ditmaal maarliefst 366 fonkelnieuwe dagen die we ons, geheel op gepaste wijze, eigen gaan maken! Er zullen vast weer beren op de weg te zien zijn, maar die gaan we opnieuw mooi door ons hoepeltje laten springen. Hop een nieuw decennium in! Het blijft immers onverkort de toon die de muziek maakt.

Nogmaals dank voor al het moois dat we in tweeduizendtwintig gezamenlijk hebben mogen creëren!

Ben je nog géén opdrachtgever, maar kijk je nu al uit naar een dergelijk presentje in het volgende jaar? Kom dan als de donder langs voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie. Leuke jaren vliegen immers voorbij. En hier wordt stinkende best gedaan om van tweeduizendtwintig echt een heel, héééél leuk jaar te maken!

Reynhard Ontwerp & Communicatie wenst iedereen hetzelfde toe.

Mvrgr. Reynhard Faber, Eigenaar Reynhard Ontwerp & Communicatie

ook een leuk 2020? reynhard helpt daar graag bij

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44

Service
Blog-overzicht