DenieuweCorporateBedrijfsBrochure

Geenmassa’smeervanhetzelfde.Juistkleineoplagen!

De Corporate Bedrijfs Brochure

Wie zegt dat een corporate bedrijfs brochure of een product brochure passé is, kletst. Het is vrij gemakkelijk om dergelijke traditionele marketing items als ouderwets neer te zetten. Maar ondanks de digitalisering heeft een met aandacht ontworpen en gedrukte brochure een heel eigen élan. Zeker naast een goede online aanwezigheid. Uiteraard moet een deegelijk drukwerk dan wel goed in elkaar zitten en uniek zijn. Want de tijd van de standaarden is voorbij.

De meerwaarde van een  Corporate Bedrijfs Brochure voor jou

Geen massa’s meer van hetzelfde. Juist kleine oplagen! Iets kostbaarder per stuk wellicht, maar uiteindelijk gunstiger in totaal omdat de marketing-impact mijlenver groter is. Bijzonder materiaal, een bijzondere vorm of wijze van produceren zorgen ervoor dat het item niet snel in de prullenbak verdwijnt. Deze kracht ontbeert de bulk en het past beter bij de tijd. Want niet alleen de kwaliteit van productie verbetert doorlopend, de wereld is minder fraai met hopen afval.

Daarnaast is een mooie kwaliteit bedrijfsbochure waardering naar je doelgroep toe. Het laat zien dat je hen én jouw bedrijf, merk, product of organisatie serieus neemt. Dat maakt het verkondigen van jouw missie en relevantie ook een stuk makkelijker. Waar je ook bent. Een verhaal dat je meent komt immers uit je tenen. Dat geeft vertrouwen. En vertrouwen overtuigd!

Meer weten?

Ook voor jouw onderneming kan een Corporate Bedrijfs Brochure ontwikkeld worden. Maar daarvoor moeten we elkaar eerst voor leren kennen. De ene Brochure is de andere immers niet.
Kom daarom langs, mail of bel voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie met
+31(0)24 420 06 44