NieuwPackagingDesignFirstplast

Packagingdesign

ASO Europe heeft er een paar mooie nieuwe verpakkingslijnen bij en Reynhard heeft daarvoor het Packaging Design mogen realiseren. De productranges draaien allemaal om ASO Europe’s sub-merk Firstplast. Onder dit merk zijn drie product categorieën te vinden: Feetcare, WoundCare en Healthcare.

ASO Europe maakt deel uit van de ASO Group, een Japans familiebedrijf met wereldwijde productiefaciliteiten. Het heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige EHBO-producten voor retail en medische markten onder private label. ASO Europe verzorgt alle activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Om die reden is het ook van essentieel belang om de juiste toon aan te slaan in marketing-communicatie én in packaging design. Deze verschilt immers per werelddeel. In eerder stadium is de hele branding van ASO Europe aangepakt. Nu ook de verpakkingen van Firstplast.

Op de Medica 2019 in Düsseldorf worden deze nieuwe, frisse verpakkingslijnen gepresenteerd. Dit internationale innovatie en netwerkplatform voor de Healthcare Industry vindt plaats in de Messe Düsseldorf van van 18 tot en met 21 november. Je kan er nog bij zijn, maar je moet wel snel zijn!

En bezoek ook eens www.asoeurope.com

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44