CorporateBrochure

Print

Voor Arising Artis Londen is de nieuwe corporate brochure ontworpen. Deze is samen met de branded waterfles en goody bag uitgedeeld onder de dorstige Artiesten van Eurosonic Noorderslag. Op deze manier probeert dit Britse muziek-management bureau hun diensten en relevantie onder de aandacht te brengen van de muzikanten. En omdat de entertainers van het festival niet louter uit Nederland komen, is de brochure zowel Engelstalig als in het Nederlands.

De gebruikte lijnen in het ontwerp zijn uiteraard gestolen uit de Britse vlag. Op deze manier refereert de corporate brochure toch een beetje naar het Londense hoofdkantoor. Daarnaast zijn de hiermee gecreëerde “soundwaves” een mooie grafische vertaling van hun diensten, netwerk en route.

Arising Artist Londen

Arising Artist is een in Londen gevestigde organisatie die advies biedt aan aspirant-muzikanten in Greater London, West London en Westminster. Jarenlange ervaring binnen de muziekindustrie is de basis voor de juiste begeleiding aan acts en artiesten. Neem als voorbeeld de juiste platen producent of record label. Maar ook gewoon kritische feedback op jouw podiumpresentatie is een van de services. Reden genoeg dus om die relevantie allemaal helder uiteen te zetten in een corporate brochure.

meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44