_

MISSIE
Reynhard Ontwerp & Communicatie is een grafisch ontwerpbureau midden in Nijmegen dat zich onderscheidt door krachtig, ongecompliceerd en strategisch design met heldere boodschap en hoge herinneringswaarde. Bureau-expertisen zijn huisstijl ontwerp / merkidentiteit, verpakkings ontwerp (packaging design) en beursstand ontwerp.

VISIE
Reynhard is van mening dat effectieve vormgeving niet alleen een ­cosmetische ingreep moet zijn, maar altijd goed doordacht en baserend op de unieke positionering, een duidelijk beeld van de doelgroep evenals ­kennis van de markt en concurrerende omgeving. U leren kennen­ is daarom essentieel. Want een gezonde samenwerking is de basis voor een goed ­eindresultaat.

WERKWIJZE
Om deze reden begint elk project met een gezamenlijke analyse waarin duidelijke keuzes worden gemaakt: wat is de boodschap en wie is de doelgroep?; waar zit deze en hoe kunnen we ‘m het beste bereiken? Dan bepalen we ons doel en brengen we in kaart hoe er te komen.

Daarnaast wordt meegedacht over communicatiemiddelen die ingezet kunnen worden. Welke on- en offline middelen versterken elkaar? Hiervoor wordt altijd net even verder gekeken dan de wensen van de ­opdrachtgever. Het doel is immers dat uw project gezien wordt en effect heeft.

Projecten worden gerealiseerd van concept tot en met ­productie. Waar nodig wordt samengewerkt met partners om optimale kwaliteit te ­garanderen.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Kom langs of bel voor een inspirerend gesprek over uw product, merk of organisatie met +31 (0)24 420 06 44.

Reynhard. Ontwerp & Communicatie is lid van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO)