OverReynhard

Missie,visie&werkwijze

Reynhard Ontwerp & Communicatie is een grafisch ontwerp- & reclamebureau midden in Nijmegen dat zich onderscheidt met krachtig, ongecompliceerd en strategisch design met heldere boodschap en hoge herinneringswaarde. De focus ligt daarbij op packaging design, marketing en merkidentiteit.

missie & visie

Effectief ontwerp is meer dan een cosmetische ingreep. Het dient de visie en relevantie van jouw product, merk of organisatie te communiceren. Goed doordachte marketing helpen je dan ook jouw verhaal geloofwaardig te vertellen en op de juiste wijze bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Alleen schreeuwen werkt niet. Hoe meer je schreeuwt, hoe minder dat er écht geluisterd wordt. En dat willen we niet. De richting in vormgeving of wijze van communiceren wordt hier dan ook bepaald op basis van inhoud en argument.

werkwijze

Elkaar leren kennen­ is daarom essentieel. Want een gezonde samenwerking is de basis voor een goed eindresultaat. Samen beginnen we met het maken we duidelijke keuzes: Wat is de boodschap en wie is de doelgroep?; Waar zit deze en hoe kunnen we ‘m het beste bereiken? Dan brengen we in kaart hoe er te komen.

Uiteindelijk hoort daarbij ook dat er gekeken wordt naar welke off- en online communicatiemiddelen het beste aansluiten bij jouw positionering, de markt en concurrerende omgeving. Er moet immers niet van alles maar wat gedaan worden omdat iedereen het doet, alleen wat relevant is en jou verder helpt. Het gaat er in essentie ook niet om wát er gemaakt wordt, eerder hoe het gemaakt wordt en waarom.

Projecten worden gerealiseerd van concept tot en met productie. Waar nodig wordt samengewerkt met partners om optimale kwaliteit te garanderen. En voor de uiteindelijke oplossing wordt altijd nét even verder gekeken dan de wensen van de opdrachtgever. Daarin ligt ook het antwoord verscholen waarmee jij verder geholpen wordt.

Opdrachtgevers

Reynhard werkt voor grote én kleine organisaties omdat er voor elk formaat een passende oplossing bestaat. Een goed idee werkt altijd, in het groot én in het klein! Belangrijker is dat opdrachtgevers staan voor wat ze doen en dit op de juiste wijze willen uitdragen.

graag gaat reynhard voor jou aan de slag!

Graag wordt er voor jou aan de slag gegaan. En dat kan op meerdere vlakken. Bekijk hieronder de diensten en services.

Merkdesign:
Corporate Identity
Huisstijl Ontwerp
Visual Design
Web Design
Packaging design
Verpakkingsontwerp
Experience Design
Branding
Corporate Bedrijfs Brochure
Product Brochure
Tone of voice
Signing & Way finding

Merkconcept:
Merkverhaal
Merknaam
Merkpropositie
Merkbelofte

Merkstrategie:
Merkidentiteit
(Her)positionering
Brand insights

Merkbewaking:
Brand Book
Brand Guide
Brand Manual

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs, mail of bel voor een inspirerend gesprek over jouw product, merk of organisatie met
+31(0)24 420 06 44

 

Reynhard. Ontwerp & Communicatie is lid van de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers)