_

Het wordt de nieuwe generatie verzendverpakkingen genoemd, de FashionPack van PostNL. En Reynhard mocht zowel de merk-identiteit als het visuele spektakel van deze innovatieve verpakking verzorgen! Wat een prachtig project in Packaging Design!

De FashionPack is dé slimme verpakking die altijd kan worden bezorgd, zonder dat de consument hiervoor niet thuis hoeft te zijn. Dankzij de slimme gepatenteerde techniek in de FashionPack kunnen webwinkels én consumenten de verpakking namelijk makkelijk luchtarm maken. Hierdoor kan via de reguliere post verzonden én worden geretourneerd. Voor zowel de verzender als de consument gemak én financieel voordeel op zoveel niveaus… maar dit is nog maar het begin!

Want door de opbouw van enkele lagen zorgvuldig getest materiaal, beschermd de FashionPack optimaal. Het is niet scheurbaar, waterdicht en erg lastig te doorboren met scherpe objecten. Jouw geliefde product komt dus altijd onbeschadigd aan.

De hergebruik-functie en het geringe formaat maken het duurzame succesverhaal van deze nieuwe verzendverpakking compleet!

Kijk als de gesmeerde bliksem ook op: www.fashionpack.me